м. Рівне, вул. Млинівська, 18
+38 (095) 83-80-413
Замовити дзвінок
AktyvBrock  »   Оформлення експорту

Митне оформлення експорту

Вже працюєте чи плануєте виходити на зовнішній ринок? Для успішного просування товарів на міжнародний ринок в першу чергу потрібно правильно організувати митне оформлення експорту, врахувати всі вимоги і заборони, отримати потрібні дозволи і сертифікати, щоб в результаті новий етап приніс бізнесу максимум користі та прибутку.
Питання, пов’язані з проходженням митниці, завжди хвилюють підприємців. Навіть, коли, здавалось б, враховані всі нюанси, на митниці можуть з’явитися несподіванки. Будь-яка неточність в документах, недотримання хоча б одного пункту із встановлених норм, прорахунки з оплатою необхідних рахунків можуть спровокувати затримки з пропуском товару. Якщо Вам не потрібні подібні проблеми, а також у Вас недостатньо часу для вивчення митної справи і тонкощів документообігу, можливо є сенс довірити ці питання брокеру. Поки Ви будете займатися більш важливими бізнес-питаннями, спеціаліст в цій сфері зробить все необхідне, аби Ваш товар без жодних проблем і зриву термінів пройшов митний контроль і був відправлений на експорт.
Митне оформлення експорту включає:

Наші митно-брокерські послуги також передбачають консультації, підготовку контрактів на експорт, отримання передбачених законом дозволів, організацію вантажоперевезення.
Чому варто працювати з нами? Бо у нас співпраця тільки по офіційному договору, цілодобова підтримка, індивідуальний підхід з врахуванням потреб бізнесу і розумні ціни, які компенсуються обсягом і якістю виконаних робіт.