м. Рівне, вул. Млинівська, 18
+38 (095) 83-80-413
Замовити дзвінок
AktyvBrock  »   Вінниця

Митний брокер у Вінниці

Шукаєте хорошого митного брокера у Вінниці? Ми працюємо у Вашому місті і готові до особистої консультації. Наша команда не перший рік у цій сфері, досконало знає норми міжнародного права і митне законодавство, щоб швидко і ефективно вирішити будь-яке питання. Наш досвід і багаж успішно закритих проектів дозволяє впевнено заявляти про можливість допомоги в будь-якій проблемі, пов’язаній з митницею.
Звісно, одна з найпопулярніших послуг – розмитнення авто, пригін автомобіля з Європи. На сьогодні для українців це чи не єдиний спосіб з розумним вкладенням коштів стати власником автомобіля. Ми беремо на себе всі формальності з документами, якщо Ви вже купили або придивилися авто за кордоном. Якщо Вам потрібна професійна підтримка на всіх етапах покупки, ми з радістю її надамо. В рамках послуги «Тур в Європу за авто» наш спеціаліст разом з Вами відправиться за кордон у вибрану країну, допоможе ретельно оцінити технічний стан, перевірить документи, супроводить перетин кордону і завершить процес оформлення авто в Україні. З нашою підтримкою для Вас все пройде не тільки з мінімальними турботами, а найголовніше – з високою надійністю здійсненої покупки.

Які ще митно-брокерські послуги можна замовити у нас?

Якщо Ви закуповуєте товар з-за кордону для свого бізнесу, ми допоможемо з грамотним оформленням імпорту. Чи, можливо, Ви плануєте виходити на зовнішній ринок з українським продуктом і треба організувати безперешкодний експорт? У нас в команді є справжні професіонали по цьому питанню. Зареєструвати компанію на митному пункті, оформити дозволи і сертифікувати вантажі, супроводити ЗЕД-договори – все це входить в наші митні послуги і виконується у Вінницькій області на вищому рівні. Будем раді обговорити деталі.